Konstruktion

Byggande är vår passion

Drömmer du om ett byggprojekt där allt bara rullar på? Ett projekt där överenskommen budget och tidsplan håller och allt sköts från planering till återvinning? Du har kommit till rätt ställe.

Vi bygger hela affärslokaler och kontor som möter våra kunders individuella behov. Vi skapar ett nytt utseende för affärslokaler från restauranger till sportbutiker. Med erfarenhet av hundratals projekt genomför vårt professionella team alla projekt på ett sätt som våra kunder kan lita på. I våra projekt bär vi huvudansvaret och uppfyller alla skyldigheter på ett ansvarsfullt sätt och respekterar lagstiftningen.

Hos oss är du alltid uppdaterad i projektet, men kan fokusera på ditt eget arbete. Du kan följa framstegen med veckovisa bildrapporter. Vi är lätt nåbara under hela projektet. Med vår kostnadseffektiva verksamhetsmodell håller ditt projekt sig inom budgeten.

Ansvar är en integrerad del av AMP och vårt dagliga arbete. Vi föredrar inhemska- och miljövänliga alternativ i våra byggmaterial och vi tar hand om korrekt återvinning av det avfall som genereras under bygg- och rivningsarbeten för våra kunder, med ett mål av en återvinningsgrad på 99 procent.

Finlands ledande byggteknikkedja QMG är vår viktig samarbetspartner i våra affärs- och kontorsbyggnadsprojekt i hela Finland.

Workshop: Lär känna vår workshopmodell, som skapar de bästa utgångspunkterna för framgångsrika projekt.

Ta kontakt

Kontakta oss så ger vi dig en uppskattning av ditt projekt. Vi genomför unika och mångsidiga projekt precis i enlighet med kundens önskemål.