AMP tapamme toimia herokuva

Vårt sätt att arbeta

Framgång kommer inte ensam, utan tillsammans med våra kunder.

På AMP är vi en del av ditt projekt, från design till konstruktion och från möbler till belysning. Tack vare vår gedigna erfarenhet kan vi göra ditt kommersiella utrymme precis som du behöver – på ett ansvarsfullt och effektivt sätt och alltid i tid.

Tre hårda fakta om vår modell för serviceavtal

Endast positiva överraskningar.

Vår oslagbara erfarenhet av kartläggning och noggrannheten i våra offert innebär att kunden alltid får den mest kostnadseffektiva totalinvesteringen, utan några obehagliga överraskningar när det gäller fakturering efter försäljningen.

1

Vi ser till att era utrymmen färdigställs pä en gång.

Vi arbetar hårt för att hitta de mest förnuftiga metoderna för varje projekt och bekantar personalen med projektet. För kunden innebär detta ett kvalitetsmässigt projektförlopp utan tidskrävande komplikationer.

2

Vi erbjuder sinnesfrid.

Vi är proaktiva i vår kommunikation, dokumenterar, informerar och stöder både kunden och designern så att projektet slutförs i tid och inom budget. Vi agerar alltid på ett ansvarsfullt sätt.

3

Inget utrymme för överraskningar – en stark grund med Workshop

Vi skapar affärs- och kontorsutrymmen som är skräddarsydda för våra kunders behov. För att identifiera dessa behov har vi skapat Workshop-modellen, en workshop som hjälper oss att tydligt fastställa projektets riktlinjer från den inledande fasen till överlämnandet av slutresultatet.

I verkstaden arbetar vi tillsammans med kunden för att hitta de bästa metoderna för en ekonomisk, smidig och snabb projektleverans. Mallen för workshopen kommer att gynna både dig och oss. Under workshopen kan du identifiera dina önskemål för ditt affärs- och kontorsutrymme, och samtidigt kan vi erbjuda dig lösningar för att ta ditt utrymme till nästa nivå.

Workshopen är uppdelad i tre delar som täcker hela vårt tjänsteutbud. Tillsammans utgör de grunden för högkvalitativa projektleveranser och långsiktigt samarbete:

  • Workshop 1: Insamling av information
  • Workshop 2: Behandling av data
  • Workshop 3: Skapa, genomföra och övervaka ett gemensamt tillvägagångssätt

Ta kontakt

Kontakta oss så ger vi dig en uppskattning av ditt projekt. Vi genomför unika och mångsidiga projekt precis i enlighet med kundens önskemål.