AMP tapamme toimia herokuva

Tapamme toimia

Menestys ei tule yksin, vaan yhdessä asiakkaidemme kanssa

Olemme AMP:lla osa projektiasi aina suunnittelusta rakentamiseen ja kalustuksesta valaistusvalintoihin. Syvällisen kokemuksemme ansiosta teemme liike- ja toimitilastasi juuri sellaisen kuin tarvitset – vastuullisesti, tehokkaasti ja aina aikataulussa. 

Palvelu-urakointimallimme kolme kovaa

Vain positiivisia yllätyksiä.

Lyömätön kokemuksemme vaativien kohteiden kartoituksessa ja tarjouslaskennan tarkkuudessa tarkoittaa asiakkaalle aina kustannustehokkainta kokonaisinvestointia ilman ikäviä yllätyksiä jälkitöiden laskutuksesta.

1

Teemme kohteet kerralla kuntoon.

Teemme kovasti töitä löytääksemme jokaiseen projektiin järkevimmät käytännöt ja perehdytämme tekijät kohteisiin. Asiakkaalle tämä tarkoittaa laadukasta projektin etenemistä ilman aikaa vievää kompurointia.

2

Tarjoamme mielenrauhaa.

Olemme aktiivisia yhteydenpidossamme, dokumentoimme, tiedotamme ja tuemme sekä asiakasta että suunnittelijaa niin että projekti valmistuu sovitun aikataulun ja budjetin mukaisesti. Toimimme aina vastuullisesti.

3

Ei tilaa yllätyksille – vahva pohja Workshopilla​

Luomme liike- ja toimitiloja juuri asiakkaidemme tarpeisiin. Näiden tarpeiden selvittämiseksi olemme luoneet Workshop-mallin, työpajan, jonka avulla hankkeen sävelet ovat selkeät aina alkuvaiheesta kohteen luovutukseen.​

Workshopissa etsimme asiakkaamme kanssa parhaat toimintamallit taloudelliseen, sujuvaan ja nopeaan projektin toteuttamiseen. Työskentelymallista on hyötyä niin sinulle kuin meillekin. Workshopissa pystyt yksilöimään toiveesi liike- ja toimitilasi suhteen, ja samalla me voimme myös tarjota ratkaisuehdotuksia tilasi viemiseksi uudelle tasolle. ​

Workshop on jaettu kolmeen osa-alueeseen, jotka kattavat koko palvelutarjontamme. Yhdessä ne muodostavat pohjan laadukkaalle projektien toteutukselle sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle:

  • Työpaja 1: Tiedon kerääminen​
  • Työpaja 2: Tiedon jalostaminen​
  • Työpaja 3: Yhteisen toimintamallin luominen, käyttöönotto ja seuranta

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä niin annamme arvion projektistasi. Toteutamme ainutlaatuisia ja monipuolisia palvelu-urakoinnin hankkeita juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti.