Vastuullisuus herokuva
Me kannamme vastuumme.
Vastuullisuus

Ei pelkkää puhetta

Olemme AMP:lla alamme edelläkävijä vastuullisuudessa työmme kaikissa vaiheissa. Vastuullisuus ei ole meille vain kaunis sana. Se on konkreettisia tekoja jokapäiväisessä työskentelyssämme materiaalivalinnoista ja rakennusjätteen kierrätyksestä aina yhteisiin toimintamalleihin. AMP:n strategia ohjaa vastuullisuustyötämme ja olemme valinneet vastuullisuuden painopisteet strategiastamme tulevien tavoitteiden mukaisesti.

Huollamme, korjaamme ja modernisoimme asiakkaidemme kiinteistöt. Tarjoamme elinkaariedullisia teknisiä ratkaisuja ja suosimme kotimaisia ja ympäristöystävällisiä materiaalivalintoja. Rakennamme liike- ja toimitiloja, jotka kestävät aikaa ja kulutusta. Näin AMP:n toteuttamat tilat kestävät pitkään ja säästävät asiakkaan lompakon lisäksi myös ympäristöä.​

Työskentelymme keskiössä on oma ympäristöohjelmallamme. Noudatamme  ISO 14001 -sertifikaattia, jonka mukaisesti olemme tunnistaneet AMP:n omat ympäristövaikutukset, sitoutuneet noudattamaan lainsäädäntöä ja asettaneet tavoitteita ympäristövaikutuksemme pienentämiseksi. Mittaamme ja raportoimme rakentamisen hiilijalanjäljen asiakkaamme puolesta.​

Jokaisen projektimme onnistumisen keskiössä ovat asiansa osaavat ihmiset. Meillä keskinäinen kunnioitus ja vastavuoroinen suhde johdon ja henkilöstön välillä on avainasemassa. Meillä ei sallita syrjintää ja tarjoamme samat mahdollisuudet kaikille ihonväristä, sukupuolesta, kansallisuudesta ja uskonnosta riippumatta. Mahdollistamme henkilöstömme turvallisen työyhteisön ja luottamukselliset kanavat mahdollisten epäkohtien ilmoittamiseen. 

AMP kierrätys

Kierrätys

Rakennusprojektin kierrätyksen ei tarvitse olla hankalaa. Teemme sen sinulle helpoksi.

AMP hiilikädenjälki

Hiilikädenjälki

Työmme jättää ympäristöystävällisen hiilikädenjäljen.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä niin annamme arvion projektistasi. Toteutamme ainutlaatuisia ja monipuolisia palvelu-urakoinnin hankkeita juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti.