AMP kalustaminen ja kassa-alue herokuva

Kalustaminen ja kassa-alue

Teemme tilastasi toimivan  ​

Kalustus ja kassa-alue vaikuttavat myymälän jokapäiväiseen arkeen luoden toimipisteeseen viihtyisyyttä ja toimivuutta. Kalustusratkaisuilla on iso merkitys myös nykyaikaisten toimitilojen toteutuksessa. Olemme AMP:ssa erikoistuneet käytännöllisten, toimivien ja tehokkaiden kalustus- ja kassaratkaisujen luomiseen – tyylikästä ilmettä unohtamatta. ​Me huolehdimme kaikesta, helposti.

Kalustus ja kassa-alue ovat osa myymälän toimivuutta ja asiakaskokemusta. Teemme sinulle räätälöidyn kalustus- ja kassakokonaisuuden, jonka avulla kauppa käy ja viihtyisä liikkeesi jää asiakkaiden mieleen. Käänny meidän puoleemme, jos liiketilasi tarvitsee digi- tai kassa-alueratkaisuja, uuden kalustuksen tai kalustamisen ja kassa-alueen huolto- tai ylläpitopalveluita. Tai jos haluat muokata toimitilasi täyttämään nykyaikaisen hybridityöskentelyn asettamat vaatimukset.

AMP:ltä saat kaikki kestävällä ja kustannustehokkaalla tavalla toteutettuna joko osana kokonaistoteutusta tai erillisenä projektina.​

Kokonaispalvelupakettimme sisältää:

  • Räätälöityjä kalustekonsepteja
  • Innovatiivisia kassa-alueratkaisuja
  • Edistyksellisiä digitaalisia ratkaisuja
  • Ammattimaisia valaistuskokonaisuuksia
  • Huollon ja ylläpidon

Workshop: Tutustu työpaja-malliimme, joka luo parhaat lähtökohdat projektin onnistumiselle.

 

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä niin annamme arvion projektistasi. Toteutamme ainutlaatuisia ja monipuolisia palvelu-urakoinnin hankkeita juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Referenssejä

Veikkaus

Luhta

Lisää referenssejä