Menestys ei tule yksin vaan yhdessä asiakkaidemme kanssa.

AMP-Yhtiöt Oy:lle on myönnetty vuoden 2022 Kauppalehden Menestyjät ja Kasvuyritys tunnustukset.

Menestyjät 2022-sertifikaatti myönnetään yrityksille jotka ovat taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa 8% parhaimmiston joukossa.
Menestyksen kulmakivi on AMPilla kokonaistoimituskyky, asiakkaan tarpeisiin paneutuminen ja ahkeruus. Tarjoamme läpinäkyvyyttä kunnianhimoisen kierrätysohjelmamme myötä ja se nostaa meidät alan mielenkiintoisimmaksi toimijaksi, toteaa AMP-Yhtiöiden toimitusjohtaja Timo Malmström.

Kasvuyritys 2022-sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka liiketoiminta on kasvanut merkittävästi useampana vuonna peräkkäin. Kasvuyritys 2022 -sertifikaatti on tunnustus onnistuneesta työstä jota olemme tehneet kehittääksemme toimintaamme asiakkaittemme ehdoilla. Jatkuvan kasvun varmistamiseksi olemme kehittäneet kaluste- ja valaistusliiketoimintaamme ja tämä tulee näkymään laajempana ja parempana kokonaistoimituskykynä. Kaikki palvelut ja tuotteet yhdeltä toimittajalta helpottaa asiakkaitamme monilla tavoin, painottaa kasvujohtaja Jarmo Kallioniemi.