AMP kierrätys herokuva

Kierrätys

Teemme kierrättämisestä helppoa​

Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia kierrätyksen onnistumisesta. Me teemme sen sinulle vaivattomaksi huolehtimalla rakennus- ja purkutyön aikana syntyvien jätteiden asianmukaisesta lajittelusta ja kierrätyksestä.

Kierrätysprosessimme alkaa jo rakennusprojektin ensihankinnoista lähtien. Minimoimme tarvittavien hankintojen mukana tulevan jätteen määrään jo tilausvaiheessa – hanke suunnitellaan siten, että toiminnasta syntyy mahdollisimman vähän ja mahdollisimman haitatonta rakennus- ja purkujätettä. Ja syntyneet rakennusjätteet kierrätämme parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme tehneet AMP:n oman ympäristöohjelman yhteistyössä kierrätyspalveluratkaisujen tuottaja Kuusakoski Oy:n kanssa. Ympäristöohjelma mahdollistaa syntyneiden jätteiden tehokkaan kierrätyksen. Kierrätysasteemme on tällä hetkellä 96,4 prosenttia ja pyrimme yhdessä asiakkaidemme kanssa saamaan kierrätysprosenttimme vielä korkeammaksi. 

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä niin annamme arvion projektistasi. Toteutamme ainutlaatuisia ja monipuolisia palvelu-urakoinnin hankkeita juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti.