AMP ja Fortum

AMP ja Fortum ovat allekirjoittaneet merkittävän yhteistyösopimuksen.

AMP ja Fortum tuovat ympäristöystävälliset materiaalit liike- ja toimitilarakentamiseen.

Maatalouden sivuvirroista jalostettuja ympäristöystävällisiä kuituja ja liimoja, joista valmistetaan vastuullisesti tuotettuja tekstiilejä sekä vaneria liike- ja toimitilarakentamisen tarpeisiin.
Siinä pähkinänkuoressa konsepti, jolla vastuulliseen liike- ja toimitilarakentamiseen erikoistunut AMP-yhtiöt ja Fortumin Bio2X-ohjelma ryhtyvät yhteistyöhön.


“Yhteistyössä Fortumin kanssa tuomme kiertotalouden ympäristöystävälliset raaka-aineet liike- ja toimitilarakentamiseen esimerkiksi kaluste- ja verhoiluratkaisuina”, sanoo AMP:n toimitusjohtaja Jarmo Kallioniemi.


“Olemme tehneet pitkään merkittävää tutkimus- ja kehitystyötä resurssitehokkaiden ja fossiilivapaiden raaka-aineiden tuottamiseksi. Arvoketjut ovat aika pitkiä, kun tehdään tähteistä korkean arvon tuotteita. On hienoa nähdä, kuinka tuotteemme päätyvät yhteistyössä AMP:n kanssa liike- ja toimitilarakentamisen verhoilu- ja kalusteratkaisuiksi ja edistävät siten toimialan ympäristöystävällisyyttä ja vastuullisuutta. Nyt alkava yhteistyö AMP:n kanssa on merkittävä, koska se mahdollistaa Bio2X:n tuotteiden viemisen konkreettisesti asiakkaille asti”,


sanoo Fortumin biopohjaisten ratkaisujen johtaja Heli Antila.
”Pidämme nyt allekirjoitettua yhteistyösopimusta erittäin merkittävänä askeleena koko alalle” painottaa Kallioniemi.

Kuva: Fortumin Vice Precident Heli Antila ja Amp:n toimitusjohtaja Jarmo Kallioniemi kättelevät allekirjoitustilaisuudessa.

Lue koko lehdistötiedote linkistä:
https://acrobat.adobe.com/link/review?uri=urn:aaid:scds:US:32fe5b6a-b8eb-3e95-ab10-7137bf069fb4