AMP.

Expert inom kommersiellt- och kontorskonstruktion.

Tjänster

Alla byggtjänster från ett och samma ställe

AMP erbjuder sina kunder alla byggtjänster från ett ställe på nyckelfärdig basis. Från AMP får du allt från design och konstruktion till kassaytor och belysning. Vi säkerställer smidigheten i ditt projekt från början till slut.

Vi är pionjärer för hållbar utveckling inom vårt område. Vi arbetar på ett miljövänligt sätt i alla skeden av vårt arbete. Vi rapporterar våra projekts koldioxidavtryck till våra kunder och vår återvinningsgrad är för närvarande 96,4 %. Vi gör ansvar i vårt arbete smidigt och synligt för våra kunder

Vi arbetar gärna med kunder som har individuella behov. Vårt sätt att arbeta säkerställer den höga kvaliteten på projekten och som kund kan du lita på att dina projekt alltid håller sig inom överenskommen tidsplan och budget.

AMP suunnittelu- ja konsultointipalvelu

Planering och konsultverksamhet

Alla framgångsrika projekt bygger på god planering. Noggrann planering innebär kostnadseffektivitet och smidigt arbete. Vi vet att en och samma projektledare från början till slutet av projektet skapar tydlighet. Koppla oss till projektet redan i planeringsfasen, så säkerställer vi att projektet går vidare smidigt.

Rakentaminen

Konstruktion

Drömmer du om ett byggprojekt där allt bara rullar på? Ett projekt där överenskommen budget och tidsplan håller och allt sköts från planering till återvinning? Du har kommit till rätt ställe.

AMP kalustaminen ja kassa-alue

Möblering och kassaområden

Möbleringen och kassaområden butikens dagliga stämning, och skapar trivsel och funktionalitet. Inredningen har en stor betydelse när man skapar moderna affärslokaler och kontor. På AMP är vi specialiserade på att skapa praktiska, funktionella och effektiva möbleringar och kassalösningar – utan att glömma en stilren look.​

AMP valaistuspalvelut

Belysning

Belysning är mycket mer än att bara tända lamporna. Det är en betydande del av vardagen för ett företag och kontor, och det påverkar både köpbeteendet, atmosfären och utrymmets energiförbrukning. Vi planerar och implementerar med erfarenhet belysningslösningar som bäst passar ditt utrymme.

AMP huolto- ja ylläpitopalvelu

Service och underhåll

Affärslokalerna är i flitig användning med tusentals årliga besökare. Lokalerna behöver därför regelbunden underhåll för att säkerställa kontinuerlig trivsel för kunderna. Vi sköter underhållsbehovet av kontors- och affärslokaler i överenskommen omfattning. Vi underhåller lokalerna så att de ser bra ut och är funktionellt alltid i förnämlig ordning.

Ta kontakt

Kontakta oss så ger vi dig en uppskattning av ditt projekt. Vi genomför unika och mångsidiga projekt precis i enlighet med kundens önskemål.