AMP valaistuspalvelut herokuva

Belysning

Lockande med belysning

Belysning är mycket mer än att bara tända lamporna. Det är en betydande del av vardagen för ett företag och kontor, och det påverkar både köpbeteendet, atmosfären och utrymmets energiförbrukning. Vi planerar och implementerar med erfarenhet belysningslösningar som bäst passar ditt utrymme.

Det spelar roll vilken typ av belysning din affärslokal har då kunderna dricker kaffe, provar kläder och bekantar sig med dina produkter. Individuella utrymmen kräver individuella belysningslösningar. Målet är att skapa en trevlig, lockande miljö med bästa möjliga ljusupplevelse.

Vi startar planeringen av en ny belysningslösning med en noggrann kartläggning. Från studerandet av planlösningen och affärsytan går vi vidare till belysningsberäkningar, produktval och slutligen belysningsinstallation. Vi sköter hela belysningslösningen antingen som en enskild tjänst eller som en del av ett mer omfattande projekt. Tack vare vår verksamhetsmodell får du en belysning som framhäver dess produkter och tjänster – alltid i det bästa ljuset.

Vår partner inom belysningstjänster för affärslokaler och kontor är HOFFT, en proffs inom belysningslösningar av hög kvalitet.

Workshop: Lär känna vår workshopmodell som skapar de bästa utgångspunkterna för framgångsrika projekt.

Ta kontakt

Kontakta oss så ger vi dig en uppskattning av ditt projekt. Vi genomför unika och mångsidiga projekt precis i enlighet med kundens önskemål.