AMP kalustaminen ja kassa-alue herokuva

Möblering och kassaområden

Vi gör ditt utrymme funktionellt.

Möbleringen och kassaområden butikens dagliga stämning, och skapar trivsel och funktionalitet. Inredningen har en stor betydelse när man skapar moderna affärslokaler och kontor. På AMP är vi specialiserade på att skapa praktiska, funktionella och effektiva möbleringar och kassalösningar – utan att glömma en stilren look. Vi tar helt enkelt hand om allt.

Möbleringen och kassaområden är en del av butikens funktionalitet och kundupplevelse. Vi gör ett skräddarsytt möbel- och kassapaket åt dig, som får butiken att fungera smidigt. Din mysiga butik kommer att bli uppskattad av kunderna. Kontakta oss om ditt företag behöver digitala lösningar eller kassalösningar, nya möbler, inredning och service eller underhåll av kassaområdet. Eller om du vill modifiera ditt kontor för att möta de krav som modern hybridarbete ställer.

Från AMP får du allt gjort på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt, antingen som en del av en övergripande implementeringen eller som ett separat projekt.

I vår helhetsservice ingår:

  • Skräddarsydda möbelkoncept
  • Innovativa lösningar för kassaområden
  • Avancerade digitala lösningar
  • Professionella belysningslösningar
  • Service och underhåll

Workshop: Lär känna vår workshopmodell, som skapar de bästa utgångspunkterna för framgångsrika projekt.

Ta kontakt

Kontakta oss så ger vi dig en uppskattning av ditt projekt. Vi genomför unika och mångsidiga projekt precis i enlighet med kundens önskemål.

Referenssejä

Veikkaus

Luhta

Mer referensser